Jen mlčky znovu pročítám,
do svého nitra několik slov...
Tvých si posbírám.
11.04.2011 08:12:00 | NikitaNikaT.
déšť smývá v srdci prázdnotu,
pohladí duši vlahými kapkami,
ochladí horkou kapotu,
šepneš - zase už je to za námi ...
11.04.2011 07:13:00 | nejsembásník
...dnes bral bych tvůj tanec v dešti
bičující emoce v drásavém pnutí
...dnes bral bych rád do dlaní
co kapky deště odkrýjí ...něžně ...
10.04.2011 17:48:00 | WhiteSkull