39
V dálkových světlech Orionu
lesknou se moje noční touhy
Kolik mi dneska je?
V dálkových světlech Orionu
nechám teď jiné bloudit
z předpeklí do ráje.
Sníh brzy z parku odtaje
a stejně jak život
stejně jak sen
Odkryje, co zima zatajila.
Budiž už den
Budiž jsem dneska ráno
prozrazen.
V dálkových světlech Orionu…
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, mkinka, Honza W., malá slečna, komantytapel, labuť, rivombroza, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)