Kdo nepoznal krásu této chvíle
Sedím u praskajícího krbu,
a vidím duchů tunu.
Kdo nepoznal krásu této chvíle,
nepochopí myšlenky moje přiopilé.
tu jedinečnost popsat neumím,
tak omluvte troufalost tímto psaním.
píšu jen pro zachycení této chvíle,
která mě v táhla okamžitě.
ti duchové jsou mé vzpomínky,
a moje krásné chvilky.
připomínají mi co se dělo,
a dokáží umřít jako mé tělo…
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)