Nic
jsem tu
a zase nejsem
sama
pořád nová
pořád stejná
ošklivá a brečící
usmívavá a zářící
uvězněná mezi zrcadlem
a tím druhým
co se plazí po zemi
/nějaký druh hříchu/
chce se mě zmocnit
vím to Pane
Zabiješ mě?
ať Slunce ráno vstane
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: mjh, fialová, enigman, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)