Nekonečno...
Dříve pro nás byly nekonečné
Chvíle samoty a smutku
Naše životy se zdáli býti
Naprosto nesmyslné a zbytečné
Teď však máme jeden druhého
Naopak si přejeme aby
Naše životy byly nekonečné
A věčně nezapomenutelné
Čekají nás chvíle objevování
Nových prožitků poznávání
Přejeme si ať je nekonečný
Každý den co trávíme spolu
Kéž by šel čas spolu
Ztrávený posunout zpátky
A my jsme se dostali
Do nekonečné časové smyčky
Nekonečné chvíle povídání
A smíchu při lechtání
Nekonečné chvíle líbání
A celého těla hlazení
.
.
.
Teď chci tady dlouho být
A jeden nekonečný život
S Tebou šťastně žít
Budeme spolu až do skonání
A i potom budeme pořád svoji
Přečteno 358x
Tipy 19
Poslední tipující: Santara, Any 4, Emmelia, Mraveneček, malá slečna, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Niky88, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)