***
V brzkém ranním svítání
obcházím
kolem fontány
rozstřikujících se krůpějí
poznání
...vše zahaleno nefritovou zelení
v dlaních tisknouc
hlízy dálek k sázení
kontrasty světů vlepit do obálek
v hojnosti sadů vinných
v útrpném právu nevinných
z dlaní padajíc
zas do nefritových alejí
Jazýčkem pomyslných misek vah
přepadám až přes tvůj práh
Přečteno 283x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Juan Francesco de Faro, šuměnka, modrá..., Mbonita, hašlerka, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ, la loba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)