Chci zpátky svůj život
Anotace: Někdy je těžké se těšit z toho co máme a potom, když je to pryč si to uvědomíme, ale je příliš pozdě..
Chci zpátky svůj život,
chci zpátky svůj smích a taky pláč,
žena kterou jsem teď je jiná,
protože i když mám sílu,
říkám vám, že nejsem vůbec žádný rváč.
Mám tvář obyčejně šťastnou,
tak proč ty tiché slzy?
Dejte mi, prosím,
barvy, tužku a papír,
pak dozvíte se to brzy.
Ano, stačí mi klidné místo,
snad malý pokoj, taky skříň,
já vím, že je to lepší než nic,
když nabízejí lidé míň.
Pak prosím ještě o květiny a hřeben,
ať vlasy česat mohu,
i když je duben nebo třeba leden.
Chci zpátky svůj život,
protože mě toho velmi mrzí,
snad proto můj krásný sen
skončil příliš brzy..
Přečteno 335x
Tipy 16
Poslední tipující: Lorraine, WAYWARD, vodnař, šuměnka, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)