BĚŽET VSTŘÍC MYŠLENKÁM...
Běžet vstříc myšlenkám
Běžet vstříc světu
nevěřit pohádkám
jen přečíst další větu
Možná sám
Možná s tebou
co na kříž dám
když sny tak zebou
Pochopit podstatu
Pochopit se žít
já ale nechápu
rosu s dlaní pít
Únava co v srdci klíčí
Únava v běhu života
vše krásné jen se zničí
jen naděje se předčítá
Běžet vstříc náhodám
Běžet vstříc slunci
když znovu nehodlám
zmařit svou šanci
Možná nám
Možná zůstanou
vzpomínání co znám
a slova naleznou
Běžet vstříc myšlenkám
Běžet vstříc světu
setřít prach
jen hloupou větu
Pročítám dopisy
Pročítám snář
jak cesta bez adresy
kde najdeme tvář
Běžet vstříc vzpomínkám
Běžet když se pletu
poznat svou novou větu
BĚŽET VSTŘÍC MYŠLENKÁM....
Přečteno 308x
Tipy 25
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, hašlerka, modrá..., CULIKATÁ, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)