Když zavřeš oči
Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
uvidíš vílu
duhovou
Tančí za svitu měsíce
na louce s elfy,
křidélky třepotá
a zve tě
k tanci.
Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
dotkneš se rukou
maličké hvězdy.
Teplounce září
na Měsíc,
na Zemi,
a ukrývá v sobě
tajemné světy.
Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
staneš se
tím, čím chceš.
Pak stačí jen
věřit
a držet víčka
semknutá
na pár vteřin...
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Sweet KiWi
Komentáře (0)