Dárek pro tebe
Šedý sliz co na mě usedá
Drží se, pod kůži prosakuje
Třese se mnou, bolest ovládá
Po celém těle, husí kůže naskakuje
Cítím se tak malý a zničitelný
Tak to ukonči, vyžer mě
SLábnu, začínám být neovladatelný
Dělej, nenávidím tě
Jsem přišlápnutý k zemi
Lezu pod ní každý den hlouběji
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)