Barvy
Anotace: Úlet přes hlavu...
Barvy, barvy střapaté,
na papíře barevné jak,
duha na obloze po
dešti lesklém.
Červená, žlutá, zelená
barvy jako ze zlata.
Barvy máme všichni rádi,
jsou to naši kamarádi.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga, EM EM
Komentáře (2)
Komentujících (2)