Nejdřív jsem v tom hledal úplně jinej význam, než mi došlo, že není proč! Už jsem zmatenej ze všech těch přirovnání, metafor a hlubokých veršů... takže tohle bylo takový super vysvobození! Posloužila teda víc, než v jednu chvíli a jednomu člověku! :)
18.04.2013 14:56:32 | tooc
to mi připomíná mou mamku, zrovna včera udělala konečněěěěě řidičák .. a to na jízdach už byla mockrát.. :oD
28.04.2011 19:03:00 | Najlin
...
že by zkoušky z autoškoly nebo jiná těžká věc?
v každém případě je milé, povzbuzení nakonec :-)
17.04.2011 21:15:00 | Bambulka