stařeček
Nad láhví vína
stařeček klímá
vesnice usíná, znavená houkáním výra
celodenní dřina
Vzpomínku hřejivou na minulost
odnesla
večerní zima, je nezvaný host
skrývaná vina
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, rivombroza
Komentáře (1)
Komentujících (1)