Současnost
Anotace: Páteční, vlastně už sobotní, výplod mé choré mysli.
Minulost je láska má
I když je navždy prokletá
Kupředu krok, to svádí
Nikomu, ani mě, to nevadí
Mrtvá ryba v jezeře
A není stopa po nevěře
Tak smích, alkohol a zábava
Mě díky bohu dostává
Zedna, směr vzvůru
Zahání tu noční můru
A ovládne mě pohoda
Hořká je lahoda
V mozku nemám nic
Dým plných plic
Naplňuje mojí hlavu
Plnou divných stavů
Komentáře (4)
Komentujících (2)