poslední
.
Křížem po bocích
a očima do horkých bran
bolest topit v potocích
a mluvit nevyzván
a ztrácet se za příchodu Boha
ztrácet se jako...
svoboda
tisícům ptáků
vrátit hlas
a co zbude
to dát básni
napospas
uváznout
ve smyčce
- ach -
a hvězdy malovat
prsty
po stěnách
zešílet
jako loď
narazit na vysoký břeh
namočit se do modré
a celý rok
nést na křídlech
vyčkávat jako lev
jako drak
vlk
zahubit zpěv
a pak
ani muk
a trochu vody
odnést si na tvářích
srazit se
jako komety
a zazářit..
.
Přečteno 369x
Tipy 36
Poslední tipující: Lota, jvacl, Lékařka duše, Bíša, enigman, WAYWARD, Mraveneček, Zasr. romantik, Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)