Pro Martina
Anotace: Dnes má kamarádky manžel narozeniny, tak jedna báseň pro něho:-)))
Pro Martina
Po slovech se Ti stýská
dá Ti je osoba
Tobě tak blízká
nastal čas
kdy moudré cosi získáš
a ono se zrodí
vše se pak splní
po boku Tvém cosi sladce voní
rozhlédni se
a chvilinku buď v snění
co cítíš?
je to vůně kůže
vůně
Tvé ženy
nebo snad růže?
ticho je lék
co Tě chrání
to ticho je Vaše souznění
Vaše hraní
ať
štěstí máš
Martine
ve své dlani.
Rouz
Přečteno 631x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, enigman, WAYWARD, Mraveneček, Zasr. romantik, Květka Š., vodnař, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)