Daleko od všeho
Anotace: Pocit z jednoho dne, když bylo vlastní bytí malé.
Jsem jak zvíře v kleci,
Trhat oblaka na cáry,
Nehty do mraků zatínat
Až krev z těch rýh prýská.
Chci řvát a křičet jak divoká šelma,
Po někom skočit a rozsápat ho na kousky,
Jak ruce mě tou touhou bolí.
Rvát kousky života pryč,
trhat kusy zkrvavenýho masa od kosti
Až po mně zbyde jen spoušť.
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)