Srdeční..
Účet se simulovaných měn fondem
v Galaktické bance
mám, pro trh černých děr s vesmírným rondem
břišního tance
spotový obchod na pákový efekt
nákup i prodej
řízením rizik chci na srdci defekt
prodat i s proudem
citů a hadrových panenek představ
s rag doll mejkapy
jsem k službám, broker - noční můra (ne páv)
na křídlech s drápy
Přečteno 286x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, PIPSQUEAK, Jiná, Sisinka, Květka Š., James Libustka, xxx..., CULIKATÁ, modrá..., Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)