Píseň pod stromem
Anotace: Vzpomínka na jeden večer (noc) už kdysi hodně dávno, jako v jiné době. Asi to i byla jiná doba... Já bych ty časy ale nehorázně ráda vrátila... For Peca(Nothing Else Matters...)
Pohřběte mě
zaživa do hrobu
nebo mě upalte
já se nebráním
Ladné melodie Metallicy
přehlušují mé tiché vzlyky
Nad stíny plující
přízrak Odjinud
kouř stoupá vzhůru
do pekla
A ladné melodie Metallicy
se lehce vznáší nad výkřiky
déšť se snáší
nese s sebou poselství
od bohů
a duchů
A ladné melodie Metallicy
doplňují počasí a jeho staré triky
prší
kap-kap-kap
a měsíc nikde
tak počkáme
kap-kap
Ladné melodie Metallicy
utichají
dívej, paprsky...
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Draconian, Désolé, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)