Slovíčka
Slovíčka jako korálky
letí si vzduchem do dálky.
Slovíčka, která zraňují,
slovíčka, co se radují,
slovíčka, perly nejdražší,
slovíčka, která vystraší.
Pohladit umí, každý ví,
slůvka, co srdce navštíví.
Potom jsou slůvka škaredá,
pichlavá, tvrdá, hrozně zlá...
Co by měl každý udělat?
Slůvka od srdce rozdávat.
Nezraňovat.
Zvažovat.
Není to, doufám, těžké tak moc,
slovíčka vážit - jako vzácnost...
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Zefi, NikitaNikaT., rivombroza
Komentáře (1)
Komentujících (1)