Anotace: Asi taková naivní básnička......kritizujte....prosím:)A řekněte nad čím????
Odpovím ti jednoduše.
Jsi žena, využívající naplno života.
Jdeš si za svým a neděláš ze sebe robota.
Jezdíš po světě, poznáváš prima lidi.
Ale pozor, i já ti do žaludku vidim.
Jsi sangvinik.
04.05.2007 21:14:00 | jehlaspichlas
Ženy jsou nevysychající studnice rozkoše. Já žasnu nad každou ženou , která za žasnutí stojí. Nemusí být modelka, nemusí mít velká prsa, smyslné rty. Musí však něco mít v sobě a musí být přirozená. Po duševní stránce obdivuji tebe. Mé srdce se chvěje když pročítám tvé verše a říkám si . Sakra, kdo to je? Jinak u této básně se mi nelíbí ta poslední sloka. Je taková neumětelská , ale i mistr tesař se někdy utne.:-)
31.05.2006 22:55:00 | Jindibi
Mno mně se to prostě opravdu moc líbí..je to napsaný mocinky hezkým stylem a hlavně je to prostě opravdu k zamyšlení..krásné..
02.02.2006 19:04:00 | Lady Celebrian
Tak to ti sice neřeknu,protože to sám ještě nevím :o),ale tvá básnička se mi líbila-vtipná.
31.01.2006 20:51:00 | Guču