Láska je naděje a naděje je láska, řekl kdysi kdosi. A měl pravdu. Líbí se mi tvé básně, mají v sobě cosi, co se mi pokaždé dotkne srdce. Nejsem kompetentní k tomu hodnotit formu nebo rytmus, ale prostě jsou mi sympatické.
19.01.2015 01:40:19 | VýMoUm
... opravdové přátelství, tak převzácná a cenná květina ...
Ze všech citátů o přátelství snad alespoň tyto dva:
Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli. (anglické přísloví)
Máš-li dobrého přítele, máš víc než on. (staré, známé, přesto nevím, kdo je autorem ...)
14.04.2011 02:36:00 | Bambulka