Dneska jsem četl Tvoje básně poprvé a neuvěřitelně mi sedly do noty. Tu drobnou radost z okamžiku má cenu hledat. A schovat si starosti až na potom (nejlépe na vůbec)
23.06.2011 21:50:00 | Sanmaro
Máš hloubku ve které se kamínky schovají přede všemi.
S tvými verši občasnými prostě velmi hezky, dobře je mi.
14.04.2011 20:04:00 | hatlapatla