Pro Veů
Anotace: Děkuji moje Veů,mám Tě moc ráda,maminka.
Verunko moje milá,
nedá mi to,jak jinak,
než na básníčku pro maminku,
s láskou reagovat.
Je to takové,
báječné,hezké....
....prostě sladce dětské.
Ani nevíš Verunko,
jak moc si mě potěšila,
žes to zkusila a
básničky složila.
Že se zajímáš o mé pocity,
posloucháš a
sedíš semnou v kuchyni.
Že pochválíš mě,pohladíš a
na oplátku,své verše mi povíš.
Pak spolu sedíme,navzájem se chválíme a
v tu chvíli je nám dobře,
že si spolu rozumíme.
Děkuji Ti Verunko.
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: la loba, Tamara, CULIKATÁ, Boudicca, Veů, Azure angel
Komentáře (5)
Komentujících (5)