ženu se vpřed
chvátám
již plíce odhodil jsem
pátrám, pátrám, pátrám
žel - nenašel
a náhle časem sešel
život hledání já dal
a pak?
viděl se v koutě
jak jsem umíral
možná ukojil jsem svůj chtíč
však v tomhle světě smysluplnost
značí jen své prázdné nic