Někdo takto smýšlí o něco později, jiní dříve... ovšem otázkou zůsává, jak moc si to člověk uvědomuje... znáj pojem se vymyká dojmům, ale to přinde časem... cesta životem je trnitá, jako v lásce. Nic nende snadno, tak to je.
05.05.2011 06:38:00 | NikitaNikaT.
Je zvláštní nad čím přemýšlíš a že Tě znám, tak se mi to moc líbí.Neřekla bych to do Tebe.ST.
14.04.2011 19:43:00 | EM EM