Furt o lásce
Anotace: Jak nějakej homoklád.
Když řeknu to v nadsázce,
jak nějakej homoklád,
furt píšu jen o lásce,
o tom jak mám Tě rád.
V tej sukýnce tvej,
brzo Tě uškrtí...
tak už mi dej.
Já chci psát o smrti!
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Barborka
Komentáře (0)