Poznání
Má duše - kalendář malého lidského bytí,
tisíce popsaných listů...
..miliony vteřin shluklé do mizerného žití,
najednou pozbývají smyslu.
MÁ DUŠE - stojící propast nad propastí,
..kouká jak zmoklá slepice...
Ztratila seznam nebetyčných slastí,
...ze srdce němá zvonice.
Má duše - znáš ji - ptáče ve tvé dlani,
třesouc se prosí o milost...
přepsala listy v kalendáři jedné paní
a v lásku proměnila zlost.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, Niky88
Komentáře (0)