Léto na studeneckých lukách
Rozpálené studenecké louky
studánky mezi hořci
nebe trav
je léto
vousatí dědové harašící větvemi
rozprávějí
mozolnaté klouby modřínů
komíhají časem
vzduch je čirý
až bolí víčka
a my obrácení do sebe
zvracíme včerejšek a vodu
stín se vsakuje mezi kořeny
a mlhu ráno nedojídá
nedělní desátá propuká ve věžích
a mezi Otčenáši
paprsky se derou k hlíně
a dávají svět světu všanc.
Přečteno 382x
Tipy 28
Poslední tipující: kavec, Bambulka, Maryje..., Emmelia, Marcone, labuť, Mbonita, Tamara, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)