SVRAB NA MĚKKÉM MASE
Anotace: tupost rasisty nemá konců,všichni jsme lidé a rychlost nás zpomaluje
vytvářet provinilé úsměvy
chrochtat jako dr.chrochtot
zadupat holínkou proměny
krásu vykousat botou
zubit se a nasávat pomeranč
ušima kmitat mezi álejemi
vztek na černo obarvit do běla
lisiny hnusu co pálej děti
předpjatost tajit šklebem¨
vzývat dlaně směrem dolů¨
poučovat cpát se chlebem
platit daně bílejm molům
je za minutu dvanáct
čas na krutý spánek
láhev na stole je prázdná
a vzkaz ten někde vázne
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Krapet
Komentáře (1)
Komentujících (1)