Anotace: ....na dnešek jsem měla sen...zvláštní, divný....nějak ho nemůžu ze sebe dostat.....
Mívám málokdy sny ale tys svůj sen popsala moc hezky a hlavně, má nádherný konec.
15.04.2011 10:40:00 | carodejka
Tak na konci snu, přišlo krásné jitro:-)).Taky mám občas ve snu bubáky a srdíčko se div nerozskočí hrůzou, potom je člověk šťastný, když se probudí:-)
15.04.2011 09:49:00 | CULIKATÁ
Do snů se často promítá Tvůj život,Tvé touhy či pocity
dle mého jsi vítězem nad chmurem a zlem v černém hávu
s mužem vedle sebe vkráčíš do šťastného rána v úsměvu :-))
Moc pěkná....Životní....Krásný den
15.04.2011 09:41:00 | Sweet KiWi