Jarní nálada
Anotace: Jaro je krásné :)
Po vlasech vítr mě hladí
a slůvka milenců šeptá mi
jak krásné je být mladí
jak krásné je žít na Zemi!
A každý tón a vůni vnímat
vůně lesů, lásky, země
chci tančit, kreslit, zpívat
rozdat vše co je ve mě.
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Emmelia, Maryje..., jita.1965, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)