Anotace: a nebo jo těžko říct
pro tebe ... mě je jedno jak má tvorba vypadá já liter používám jako uložiště a pokud se to někomu nelíbí nemusí to vůbec číst nech se unášet svojí formu ideální básně a mě nech si psát já ti do toho taky nekecám.
15.04.2011 19:08:00 | ostuda lidstva