První verš je dokonalý, ale druhý je taky výborný.
Já jenom zapoměla, že ten první nemá chybu.
03.02.2006 06:36:00 | Anny
Líbí se mi moc, jako Tvůj mandarin.
Lehce plyne rým a má bongo - rytmus, jo a výstižné přívlastky.
03.02.2006 06:33:00 | Anny
Začetla jsem se...
a najednou zjistila,
že prostě nedýchám...
asi jsem uletěla
někam jinam... :o)
Ju, je třeba snít...
díky za tvá krásná slova...
01.02.2006 11:42:00 | Cecilka