Pohřební menuet

Pohřební menuet

Anotace: *

Na co myslíš, můj milý?
Ještě před chvílí
jsme stáli ruku v ruce
A teď tu slyším jenom jedno srdce!

Tenkrát se taky zastavilo
na okamžik,
pak zas bilo
na buben český menuet
Ale rychle ztěžkly plíce
Tuberák jako z učebnice
a ženská s kosou na dohled.

Na co myslíš můj milý?
Ještě před chvílí
jsme stáli ruku v ruce,
ale teď tu slyším jenom jedno srdce!

Bylo to sladké bílé lilo
A okvětních plátků ani kilo
nevzkřísí malé vinné mušky,
nevzbudí ty, jimž odzvonilo.

Autor Magna, 15.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Kars, Nikotin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tohle je hodně dobrý...

20.07.2011 09:07:00 | Daniel S.

líbí

Skvělá, hezky čtivá

15.04.2011 13:40:00 | Kars

líbí

Neni to úplně muj šálek, ale v rámci žánru je to výborný. Nerýmuješ samoúčelně, jako většina lidí, a to je umění. Obávaný Nikotin ti uděluje tip.

15.04.2011 13:26:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel