První i druhý
Hledání viníka nenajdeš slovy básníka
první i druhý srdce občas zamyká
láska pak toulá se tělem hladí i zavzlyká
je ozvěnou i dávným věnem
Hledání viníka nenajdeš slovy básníka
v řádcích schovaný smutek je i radost
teplo i chlad tak jak umí to ten
kdo nemá i má rád
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, vodnař, šuměnka, Nút, Philosophic Theory, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)