Nerad stojím v ofsajdu…
ať při hře či v ložnici…
Snad na pěnu nezajdu…
Mám k ní téměř zbožný cit.
Dík vám všem za komentáře…
16.04.2011 00:17:00 | Špáďa
Když pro tebe je cílem pěna
a ne žena neoděná
po fotbale v ofsajdu
zbývá ti jen na trajdu!
:o)) ST!
15.04.2011 22:38:00 | Zasr. romantik
na to řekla bych jen; ouha
nechci však být takhle strohá
abys v půlce básně strouhal...
proměnlivý tvar má touha
chce-li muž mít ženy pohár
/ neb se musí změnit v Boha / :DD
15.04.2011 20:09:00 | šuměnka