Tulák
Žil jako bohém
flákal se,pil
měl rozpor s Bohem
volně si žil
Psal básně si na ruce
v ulicích recitoval
vždy mluvil od srdce
po ránu meditoval
U postele na stěně
veršů úryvky
svědomí břémě
nehalil do přikrývky
Pak jednou ulicí
zpíval a nadával
sebrán policií
se naděje nevzdával
Za veřejné pobuřování
označen kacířem
vládní vyřizování
rozhodlo hození halířem
Tak tenhle chlápek
s moudrostí v srdci
už má jenom chládek
byl veřejnou hrozbou přeci
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, piťura, tato22, Gabrielle, Tamara, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)