Smysl?
Anotace: nejsem básník... nehraju si na básníka... jen shluk myšlenek...
K čemu slova? K čemu činy?
Svět JE!
Jen tak,
bez účelu, bez příčiny.
Smysl života?
V nedohlednu.
Láska?
Táhne ke dnu..
Ale proč?
Ptáme se často.
Hledáme pravdu,
či skutečnost?
Ty dvě mrchy liší se.
pravda za duší krčí se.
Skutečnost křičí,
není stydlivá.
Hluboko v hlavě,
trhlinu vyrývá.
Tak proč?
Sakra nač?
Život nemá pravidla,
nemá zákon ani řád.
Proč se tedy ptát?
Co bude?
No přeci...
Konečně
Volný pád!
Přečteno 410x
Tipy 18
Poslední tipující: Thalia, Denael, Fanosh, ilona, Findë, Gabrielle, Tamara, Maryje..., Dona Quixote, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)