Meditace u kávy
Anotace: ... Academia film Olomouc festival...
V atriu kina Metropol
doznívá šepot titulků
měsíc svítí jen na půlku
uprostřed vázy gladiol
espressu sfoukávám korunku.
A každá květina je úsměv dívky
jež kráčí jako přelud sálem
na krku přívěsek s drahokamem
jen v rouše Evy bez přikrývky
rty rudé jako věčný plamen.
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, poustevník Jirka, ZUMKA, šuměnka, Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)