Když blázen...
Když blázen dlouho smutní,
radši se mu obloukem vyhni.
Obrázková knížka pohádek,
hledání života bez hádek.
Duše černých andělů,
svět plný divných blábolů.
Vzpomínka na pár přátel
a lásek minulých,
budoucnost plná hledání,
docházení sil posledních.
Vypitá flaška fernetu,
noci strávené na netu.
Dny prožité v práci,
oči uplakané, jako děti,
když rozbijí si koleno,
není to tak dávno, co i mě bolelo.
Hlava plná snů,
dělá ze mě člověka,
prázdných dnů.
Blázen, neumí v realitě žít,
zhnusením chce se mu zemřít.
Přečteno 282x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Gabrielle, Jiná, Tamara, CULIKATÁ, mida, Kett, Danger, Maryje...
Komentáře (2)
Komentujících (2)