Spor
do vody rybníka
hází svoje obličeje
herec
po hladině skáčí hvězdy
plují vodoměrky
plavou úsměvy
zpoza černého stromu
herce sleduje
ruka malíře
a žárlivě
po něm hází malované pohledy
bez adresy,
nepodepsané
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emmelia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)