Osud
Osude pohraj si!
Jsem jen mravenec v mraveništi,
co mezi jehličkama bloudí
Osude pohraj si!
Já - jen rudá cihla v staveništi,
co se každou chvílí zhroutí.
Osude pohraj si!
Ať to mám na koho shodit.
Mou neschopnost řídí někdo jiný.
(Proto jsem v průšvihu vždycky tak snadno!)
Co tentokrát si vymyslíš?
Žvýkačka ve vlasech, či na botě ...?
(Obojí a ještě hůř, to si PIŠ!)
OSUDE POHRAJ SI!
Protože jen blázni věří na osud.
Jako já - doposud. :)
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Radek.oslov.Šafárik, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, blue
Komentáře (0)