Zpověď Satana
Po mých zahradách se smutek prochází,
Můj zámek je postaven z nesnází.
Při životě mě drží jen vraždy,
Kvůli kterým jsem prokletý navždy.
Napořád uzavřen v sobě,
Klid najdu jedině až v hrobě.
Má vlajka je celá černá,
Barva, která je smrti věrná.
Má víra je v obrácený kříž,
Víra, která je smrti blíž.
Krkavci hymnu zpívají,
Démony při tom vzývají.
Hrobař je můj komorník,
Na temnotu já jsem odborník.
Má hudba jsou hromy a blesky,
Nejkrásnější balada – skřípání náhrobní desky.
Kdo do mého království vkročí,
Toho na hřbitov odveze kočí.
Vlkodlak hlídá mi bránu,
Ode mě musíš čekat pod pás ránu.
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
Komentáře (2)
Komentujících (2)