čárky, tečky, krátce dlouze
o polibky není nouze
jak semínka v srdci šišek
z borovic padají výšek
budoucnost jen týdnům stele
květy kde jsou zdřevěnělé
zlatý v kruhu stočen plíšek
věnečkem je z pampelišek
svoboda jak po hypnóze
žilas.. skvěle, přeuboze…?
***
Jiří
20.04.2011 10:55:00 | j.c.
Místo tečky vložit čárku...
další možnosti jsou k mání.
Konec věty čárka není
předchází pokračování.
18.04.2011 13:43:00 | Šerpík 1
...Nemusíš vše prožít tak, jak se nabízí ...
Kéž by
..........mohl každý podle not
/co do vínku mu byly dány/
improvizovat a jen se lehce chytit osnovy
notové
/noty si do ní skočí samy/
složit malá preludia či celé symfonie a poslouchat dílo
hotové
Někdy je však třeba hrát skladby, co dávno před námi byly zapsány ...
Báseň krásná, Levandulko ... ST ...
17.04.2011 10:13:00 | Bambulka
... já na všechno ordinuju pouť ... od nikud nikam nebo třeba od všeho všekam ... :-) líbí se mi Tvé spojení, tak jako vždy ... tož obětí pro Tebe Věrko ...
16.04.2011 23:42:00 | vapiti