go GOOGLY
***
V dobách kdy písmo těžklo
a Koniáš se učil číst
Pes požádal o azyl
a kopanec byl odpovědí
tak skončil Svět
cestou do soukromí
I básně se staly přítěží
plameny lízly jen část
ten zbytek dodělali makléři
Však o čem psát
když vše je dáno
ach ano áno
nádhera milá dámo
jsem kritický donchuán
Láska …
Láska je
už vím fšecko
jsem vygůgloval vole
tak sem s ní
chci (se) milovat / děvko
***
Přečteno 461x
Tipy 62
Poslední tipující: poustevník Jirka, PetTulak, Maryje..., Stoneman, Lady L, PIPSQUEAK, Jiparo, NikitaNikaT., synanceia, Viktorie Zvalová, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)