Nový den
Nový den problouzel se mi v dlaních,
jaků lůno byly mé ruce,
a se světlem dní jarních,
prudle rozbušilo se slabé srdce.
Kdyby už nebylo dalších dní,
a neotevíral se čas v další propasti.
Kdyby se hrála hymna poslední,
zasvětím život lidské slati.
Křídla má jako péřové polštáře,
letím vstříc posledním zítřkům,
vítrem si nechám hladit své tváře,
a svěřím tajemnství všem malým skřítkům.
Poslechni živote,ty dare nejsvětější.
Někdy stavil jsi mě dolatě,
ale teď ať se ti daří,
ať nestratíš své perutě.
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Maryje..., Marcone, Tamara, CULIKATÁ
Komentáře (0)