Oči jsou studnou otevřenou
Po okraj plné kávou černou
Slova i činy roztřesené
Zda tíhu vůbec uneseme
Uneseš to, nepochybuj, držim palce.))
17.04.2011 19:03:00 | carodejka
Tak do učení hodně síly,
aby komise ocenila píli ;-)
Ať už jsou potom barvy libovolné diplomové desky,
když ta dvě/tři písmenka vyjímaj se u jména tak hezky :-))
Hodně síly :-), jj, ještě si vzpomínám, jaký to bylo ..;-)
17.04.2011 11:17:00 | Bambulka