Překrásná je nepotřeba nářku
Anotace: Věřím, že Pan Skácel promine:)
Rozpoznávám všechny ty Tvé myšlenky,
které jsi kdy rozprostřel do mého světa,
rozdal a zaprodal v rámci svých snů
a já,
uprostřed bytí,
uprostřed světla,
ztrácela se Tobě
i sobě navzájem.
A pak,
nic víc než míjení,
dvou uspěchaných lidí,
na sklonku léta,
v oddělení Promarněných nadějí.
Kdo vůbec,
řídil naše kroky?
Kdo nám vůbec dal k tomu všemu právo?
A pak,
jedna jediná věta
(více méně zoufalá)
„Prosím, vrať se mi“
Vždyť přeci překrásná je nepotřeba nářku...
Přečteno 634x
Tipy 31
Poslední tipující: Madanik, Tymi14, J's .., Košťák David, Dilla, Heda, kouzelníček, la loba, makretka, Zefi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)