Rodiče a děti
Anotace: Rodiče a děti-to je povídání na dlouho a i když se na sebe zlobíme, máme se rádi :)
Od rodičů chceme nejvíc
pomoci a svobody
a já přemýšlím stále o nás,
i když uběhlo už přeci tolik vody.
Proč je to tak těžké,
když máme si něco říct,
zlobíme se a nemluvíme spolu nic.
Máme tolik společného
a přeci jsme si někdy tak daleko,
že jsme uplakaní a hodně naměkko.
Rodiče a děti se budou zlobit
na sebe a to se nezmění,
i když uběhne třeba půl století.
Rodiče a děti
jak jim ten čas letí..
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, Tamara, CULIKATÁ, Mbonita, Danger
Komentáře (3)
Komentujících (3)